Traficul rutier, restricţionat pentru transportul de marfă la ieşirea spre Bulgaria

Traficul rutier de marfă va fi întrerupt, sâmbătă, pentru trei ore, în punctul de frontieră Giurgiu - Ruse, la ieşirea din România, din cauza unui protest faţă de poluare, organizat în oraşul Ruse, din Bulgaria, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

1832 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier, restricţionat pentru transportul de marfă la ieşirea spre Bulgaria

Traficul rutier, restricţionat pentru transport de marfă la ieşirea spre Bulgaria

"Mâine, 14.09.2019, în intervalul orar 10:00-13:00, traficul de camioane va fi întrerupt pe sensul de ieşire din România, ca urmare a unei acţiuni de protest de pe teritoriul Bulgariei, oraşul Ruse, privind poluarea aerului în oraşul Ruse. Acţiunea de protest se va desfăşura în zona sensului giratoriu care permite accesul în punctul de trecere a frontierei", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de CNAIR.

Compania avertizează că traficul va fi îngreunat pe această rută, dând asigurări că se încerca fluidizarea traficului după ridicarea restricţiilor.

„Traficul rutier se va desfăşura îngreunat în zona PTF Giurgiu, drept urmare rugăm participanţii la trafic să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiei, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, informează CNAIR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici