TRAGEDIA din Colectiv: Un student din Turcia şi barmaniţa din club, între cele trei persoane care au murit duminică - FOTO

Printre cele trei persoane rănite în urma incendiului de la clubul Colectiv care au murit duminică se află un tânăr din Turcia, care venise în România prin Programul universitar Erasmus şi o barmaniţă din clubul Colectiv.

7314 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA din Colectiv: Un student din Turcia şi barmaniţa din club, între cele trei persoane care au murit duminică - FOTO

Un student din Turcia şi barmaniţa de la Colectiv, între cele trei persoane care au murit duminică

Bilanţul incendiului din Colectiv a ajuns, duminică, la 44 de persoane decedate, după ce alte trei victime au murit în spitalele din Capitală. Printre aceştia se află un student din Turcia, Ayberk Manci, şi Alexandra Rădulescu, barmaniţă în Colectiv.

Ayberk Manci

Tânărul din Turcia decedat duminică dimineaţă la Spitalul Floreasca, unde era internat în stare gravă după tragedia din Clubul Colectiv, era student şi venise în România prin Programul universitar Erasmus, anunţă surse citate de publicaţia turcă Haberciniz.

"Studentul turc Ayberk M., rănit grav în tragedia care a avut loc acum o săptămână într-un club de noapte din România, nu a putut fi salvat, în pofida tuturor intervenţiilor medicale", scrie site-ul Habercinik.biz, notând că bilanţul incendiului din Bucureşti a ajuns duminică dimineaţă la 44 de morţi.

Potrivit informaţiilor obţinute de presa turcă de la Ambasada Turciei în Bucureşti, Ayberk M. era student la Facultatea de Studii Economice a Universităţii din Izmir şi se afla în România prin Programul universitar Erasumus. Tânărul turc fusese rănit grav în incendiul produs pe 30 octombrie în Clubul Colectiv din Bucureşti.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că tânărul turc a murit duminică dimineaţă la Spitalul Floreasca.

- Alexandra Radulescu

Alexandra Rădulescu, în vârstă de 26 de ani, care a decedat duminică, după ce a fost grav rănită în incendiul din 30 octombrie, era barmaniţă în clubul Colectiv.

Alexandra Rădulescu, căreia prietenii îi spuneau Sandy, era din Braşov şi lucra în clubul Colectiv din Bucureşti. Aceasta era la muncă în seara în care a izbucnit incendiul şi a fost grav rănită.

Ea a fost internată în stare gravă la Spitalul "Floreasca" din Capitală, având complicaţii mari la plămâni, potrivit unor mesaje ale unor prieteni ai acesteia publicate pe Facebook. Aceştia au încercat în ultimele zile să strângă fonduri pentru ajutorarea Alexandrei.

O altă victimă din Clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa la Spitalul de Arşi din Capitală astăzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici