Tragedie în Tulcea: O femeie şi un copil, UCIŞI de o maşină care a intrat cu viteză peste ei în curte. Alţi 4 răniţi/ Accidentul, live pe Facebook. Şoferul fugar, găsit beat/ IMAGINI cu impact emoţional

O femeie şi un copil au murit, duminică seara, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

18568 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Tulcea: O femeie şi un copil, UCIŞI de o maşină care a intrat cu viteză peste ei în curte. Alţi 4 răniţi/ Accidentul, live pe Facebook. Şoferul fugar, găsit beat/ IMAGINI cu impact emoţional

Tragede la Tulcea: O femeie şi un copil, UCIŞI de o maşină care a intrat peste ei în curte. Alţi 4 răniţi

ATENŢIE! Imagini cu impact emoţional

UPDATE 21.40: Şoferul maşinii implicate în accidentul din Tulcea a fost prins beat

Şoferul maşinii implicate în accidentul din Tulcea, în urma căruia două persoane au murit şi patru au fost rănite, a fost prins. În momentul testării, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul ar fi fost transmis live pe Facebook.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, şoferul care a părăsit locul accidentului, fiind căutat de poliţişti, a fost găsit în Luncaviţa.

Întrebaţi dacă are permis de conducere, poliţiştii au răspuns afirmativ.

„Conducătorul auto avea, la momentul testării, o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au spus sursele citate.

Potrivit acestora, în maşina implicată în accident se aflau trei persoane, dintre care două au fost rănite.

Mai multe persoane au scris pe Facebook că din maşină, de pe bancheta din spate, s-a făcut live chiar înainte de accident şi în momentul impactului, însă poliţiştii au spus că deocamdată nu au informaţii despre acest aspect.

LIVE-ul făcut pe Facebook, publicat de presă

 

 

O femeie şi un copil au murit, duminică seara, după ce o maşină care circula cu viteză a intrat peste ei în curte, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea. Alte patru persoane, două din maşină şi două din curte, au fost rănite.

Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi către spitale.

 

 

UPDATE 20.00 Şoferul maşinii implicate în accidentul din Tulcea a fugit. Este căutat de Poliţie

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, şoferul a părăsit locul accidentului, fiind căutat de poliţişti.

Potrivit acestora, şoferul este un bărbat de 39 de ani din Luncaviţa.

Potrivit Poliţiei Judeţene Tulcea, un bărbat din Luncaviţa conducea pe E 87, iar la ieşirea din localitatea Văcăreni, din cauza vitezei prea mari, maşina a părăsit drumul şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

Două persoane aflate în curte, o femeie de 79 de ani şi un copil de 3 ani, au murit, iar alte două au fost grav rănite.

Şi cele două persoane aflate în maşină au fost rănite.

Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi către spitale.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici