Trageri speciale LOTO şi Joker de Paşti: Jucătorii pot participa cu acelaşi bilet la două trageri

Loteria Română va suplimenta fondul de câştiguri şi va organiza trageri speciale în prima zi de Paşti, la LOTO 6/49, Joker şi LOTO 5/40 jucătorii putând participa, cu acelaşi bilet, la o tragere principală şi la o tragere suplimentară.

157 afișări
Imaginea articolului Trageri speciale LOTO şi Joker de Paşti: Jucătorii pot participa cu acelaşi bilet la două trageri

Trageri speciale LOTO şi Joker de Paşti: Jucătorii pot participa cu acelaşi bilet la două trageri (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

La Tragerile Speciale de Paşti care vor avea loc duminică, 20 aprilie, pentru jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 va fi suplimentat fondul de câştiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentară, arată Loteria Română, într-un comunicat de presă remis luni agenţiei MEDIAFAX.

Astfel, fondul de câştiguri se suplimentează pentru Loto 6/49 cu 300.000 de lei, pentru Joker cu 200.000 de lei şi pentru Loto 5/40 cu 100.000 de lei.

Cei care vor participa la cele două trageri de Paşti vor plăti 10 lei pentru o variantă simplă la Loto 6/49 şi 3,2 lei pentru o variantă simplă la Loto 5/40. În cazul jocului Joker, o variantă va costa 6,4 lei.

Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc se va organiza o singură tragere, iar preţurile rămân nemodificate, potrivit Loteriei Române.

Sursa citată a precizat că joi, 17 aprilie, nu vor avea loc trageri loto, însă cei care vor să participe la Tragerile Speciale de Paşti pot depune biletele completate până duminică, în jurul orelor 15.45-16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici