Trei autoturisme au luat foc în centrul Capitalei

Trei autoturisme au luat foc pe strada Ion Câmpineanu din centrul Capitalei, focul propagându-se de la unul la celelalte două din cauza scurgerii de carburant, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

1532 afișări
Imaginea articolului Trei autoturisme au luat foc în centrul Capitalei

Trei autoturisme au luat foc în centrul Capitalei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În urma consultării imaginilor înregistrate de camerele de luat vederi de la faţa locului, s-a constatat că focul a izbucnit, în jurul orei 18.05, de sub capota unei maşini.

Cauza a fost probabil un scurtcircuit.

Autoturismul de la care a izbucnit incendiul a ars în totalitate. Ca urmare a scurgerii de carburant de la acesta, incendiul s-a propagat cu rapiditate la celelalte două maşini, una dintre ele fiind avariată în proporţie de 30 la sută, iar cealaltă, doar la nivelul caroseriei.

Cele trei maşini erau parcate şi nu era nicio persoană în interiorul lor.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov au intervenit cu patru autospeciale pentru lichidarea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici