Trei copii au fost prinşi după ce au spart şase maşini în trei zile. Cel mai mic are doar zece ani

Trei copii din municipiul Bacău, cel mai mic în vârstă de zece ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat după ce, în doar trei zile, au reuşit să spargă şase maşini şi să fure acumulatorii auto pentru a-i vinde.

220 afișări
Imaginea articolului Trei copii au fost prinşi după ce au spart şase maşini în trei zile. Cel mai mic are doar zece ani

Trei copii au fost prinşi după ce au spart şase maşini în trei zile. Cel mai mic are doar zece ani (Imagine: Shutterstock)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, cei trei băieţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, au fost prinşi de poliţişti la zece zile de la comiterea furturilor.

Astfel, în perioada 14 - 17 iulie, copiii au reuşit să fure acumulatorii auto de la şase maşini parcate în municipiul Bacău.

"În urma investigaţiilor desfăşurate cu privire la furturile din autoturisme, poliţiştii au depistat trei minori suspecţi de săvârşirea unor astfel de fapte. Acumulatorii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi proprietarilor de autoturisme", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele celor trei copii pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici