Trei femei la spital după ce microbuzul în care erau a intrat într-un copac. Şoferul le-ar fi spus înainte de accident: "Astăzi o să muriţi cu mine"

Trei femei au fost transportate la spital, marţi, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac, în municipiul Târgovişte, persoanele rănite declarând ulterior că şoferul autovehiculului le-ar fi spus: "Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună".

435 afișări
Imaginea articolului Trei femei la spital după ce microbuzul în care erau a intrat într-un copac. Şoferul le-ar fi spus înainte de accident: "Astăzi o să muriţi cu mine"

Trei femei au ajuns la spital după ce microbuzul în care erau a intrat într-un copac. Şoferul le-ar fi spus: "Astăzi o să muriţi cu mine"

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, în microbuz se aflau şoferul şi cele trei femei rănite.

"Şoferul a scăpat nevătămat, dar a suferit un atac de panică şi a fost dus la recoltarea de probe biologice la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, iar victimele, cele trei femei rănite în accident, sunt investigate medical la aceeaşi unitate spitalicească. Sunt rănite uşor, au escoriaţii şi leziuni superficiale. Din primele cercetări rezultă că microbuzul, maşina care efectua o cursă de transport local spre Târgovişte, dinspre Aleea Sinaia spre municpiu, a părăsit la un moment dat strada Mihai Bravu, a intrat pe contrasens, a lovit un gard, apoi un brad din faţa unei locuinţe", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Cele trei femei au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Ulterior, una dintre femei a declarat că şoferul microbuzului le-ar fi spus: "Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună".

"Şoferul microbuzului ne-a avertizat la un moment dat, spunându-ne că astăzi vom muri şi va face o lume mai bună, după care microbuzul a fost proiectat într-un gard. A zis ceva şi nu am înţeles, după care a mai zis: «Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună» şi imediat a accelerat şi ne-am dus direct în gard. Sincer cred că are probleme de sănătate. A vrut cu siguranţă să ne omoare", a declarat femeia.

Una dintre pasagere este angajată a Spitalului de Psihiatrie din Târgovişte.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Elena Ionescu, a declarat că şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Târgovişte, va fi supus unui examen psihiatric.

Pe de altă parte, soţia şoferului susţine că barbatul nu are probleme de sănătate şi nu a intentionat să provoace un accident.

"Nu are probleme de sănătate şi nu cred că a vrut să le omoare, nu este adevărat", a declarat soţia şoferului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici