Trenurile din sudul şi sud-estul ţării au întârzieri între 30 şi 120 de minute

Circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar unele trenuri care tranzitează mai multe regionale din sudul şi sud-estul ţării ajung la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 30 şi 120 de minute, întârzieri mai mari fiind pe ruta Bucureşti-Constanţa, a anunţat compania CFR SA.

354 afișări
Imaginea articolului Trenurile din sudul şi sud-estul ţării au întârzieri între 30 şi 120 de minute

Trenurile din sudul şi sud-estul ţării au întârzieri între 30 şi 120 de minute (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"La nivel naţional, pe calea ferată nu sunt linii închise, dar viteza trenurilor care circulă pe raza mai multor judeţe din jumătatea de sud a ţării a fost adaptată la condiţiile meteo nefavorabile", se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA.

Astfel, trenurile care tranzitează mai multe regionale din sud şi sud-estul ţării au întârzieri, în medie, cuprinse între 30-80 de minute.

Întârzieri mai mari, cu o medie de 80-120 de minute, se înregistrează la trenurile care circulă pe relaţia Bucureşti - Constanţa şi retur. Pe această magistrală personalul feroviar intervine pentru deszăpezirea liniei în zona macazelor, astfel încât să se asigure accesul în condiţii de siguranţă în staţiile de cale ferată, a precizat sursa citată.

Trenurile care circulă dinspre centrul şi sud-vestul ţării au întârzieri în medie de 30-40 de minute.

Informaţii despre posibilele întârzierile ale unor trenuri pot fi obţinute de la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, precum şi la numărul de telefon 021/9521.

Jumătatea de sud a ţării şi Moldova au fost până miercuri, la ora 12.00, sub cod galben de ninsori abundente şi viscol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici