Tricolor de 103 metri purtat de elevii din comuna Todireni (Botoşani)

Un tricolor cu o lungime de 103 metri a fost purtat, miercuri, pe străzile din Todireni pentru a marca împlinirea a 103 ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

217 afișări
Imaginea articolului Tricolor de 103 metri purtat de elevii din comuna Todireni (Botoşani)

Tricolor de 103 metri purtat de elevii din comuna Todireni (Botoşani)

Acţiunea a avut loc la iniţiativa Liceului Tehnologic din localitate, ea beneficiind de susţinerea administraţiei publice locale. Tricolorul a fost purtat pe braţe de 150 de elevi.

Marşul elevilor s-a desfăşurat pe un traseu care a inclus cele mai importante obiective, printre care şi biserica din Todireni, el finalizându-se pe terenul de fotbal din localitate, acolo unde a avut loc şi un program de cântece patriotice. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici