Turistă rănită în Masivul Făgăraş. A fost coborâtă de jandarmii şi salvamontiştii de pe munte

O turistă în vârstă de 38 de ani care s-a rănit la un picior în timpul unei drumeţii în Masivul Făgăraş a fost coborâtă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către jandarmi şi salvamontişti de pe munte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

566 afișări
Imaginea articolului Turistă rănită în Masivul Făgăraş. A fost coborâtă de jandarmii şi salvamontiştii de pe munte

Turistă rănită în Masivul Făgăraş. A fost coborâtă de jandarmii şi salvamontiştii de pe munte

Apelul la 112 a fost făcut sâmbătă în jurul orei 19.00 şi imediat o echipă de salvare, formată din jandarmi montani braşoveni şi salvamontişti din cadrul Salvamont Victoria, au pornit către locul indicat.

Braşoveanca era însoţită de încă şase persoane şi se aflau pe un traseu montan marcat cu un triunghi albastru în Valea Sebeşului, din Masivul Făgăraş.

Femeia a fost găsită în jurul orei 23.00 şi a fost coborâtă în satul Sebeş, comuna Hârseni, de unde a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Făgăraş.

Nu au mai fost alte probleme în timpul acţiunii, potrivit salvatorilor montani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici