Consiliul Agrifish va discuta despre peste porcină la începutul săptămânii, în Luxemburg

În perioada 15-16 octombrie va avea loc în Luxemburg reuniunea Formaţiunii Agricultură şi Pescuit a Consiliului (AGRIFISH), iar pe ordinea de zi din se află şi discutarea despre situaţia pestei porcine africane la nivelul statelor membre ale Uniunii Europene.

280 afișări
Imaginea articolului Consiliul Agrifish va discuta despre peste porcină la începutul săptămânii, în Luxemburg

Consiliul Agrifish va discuta despre peste porcină la începutul săptămânii, în Luxemburg

La reuniunea din această lună, programată în zilele de 15 şi 16 octombrie, iar ministrul Agriculturii Petre Daea se află pe agenda evenimentului, urmând să discute despre situaţia pestei porcine africane din România.

Consiliul Agrifish reuneşte miniştri din toate statele membre ale UE. Majoritatea statelor membre sunt reprezentate de un singur ministru pentru ambele sectoare, dar unele state trimit doi miniştri - unul pentru agricultură şi unul pentru pescuit. De asemenea, la reuniuni participă şi comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, comisarul european pentru sănătate şi siguranţă alimentară sau comisarul european pentru afaceri maritime şi pescuit, iar reuniunile au loc, de regulă, o dată pe lună.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici