Ucrainean care şi-a abandonat maşina cu peste 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă, prins în Maramureş - FOTO

Un tânăr de 20 de ani din Ucraina care transporta peste 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă a fost prins de poliţiştii din Maramureş după ce şi-a abandonat maşina şi a fugit.

514 afișări
Imaginea articolului Ucrainean care şi-a abandonat maşina cu peste 8.000 de pachete de ţigări de contrabandă, prins în Maramureş - FOTO

Ucrainean care şi-a abandonat maşina cu ţigări de contrabandă, prins în Maramureş

Potrivit IPJ Maramureş, poliţiştii au vrut să oprească, joi, la intrare în oraşul Seini, o maşină care circula cu vitez, însă şoferul i-a ignorat, continuându-şi drumul.

Ulterior, şoferul a abandonat maşina pe o stradă din oraş şi a fugit, fiind prins la scurt timp de poliţişti.

La control, pe bancheta din spate a maşinii poliţiştii au găsit 8.250 de pachete de ţigări de contrabandă.

Ţigările şi maşina, în valoare totală de 114.000 de lei, au fost confiscate, iar şoferul, un tânăr de 20 de ani, din Ucraina a fost reţinut de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici