Udrea lansează "Bucureştiometrul", un chestionar online legat de problemele bucureştenilor

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a lansat, pe blog, un chestionar online legat de problemele bucureştenilor, intitulat "Bucureştiometrul", menţionând că nu este vorba despre un anunţ privind candidatura la Primăria Capitalei, dar poate fi un răspuns la "atacuri josnice" din partea PNL-PC.

1364 afișări
Imaginea articolului Udrea lansează "Bucureştiometrul", un chestionar online legat de problemele bucureştenilor

Udrea lansează "Bucureştiometrul", un chestionar online legat de problemele bucureştenilor (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Astăzi am lansat pe blogul meu Bucureştiometrul - un instrument online prin care încerc să aflu, în cel mai interactiv şi transparent mod posibil, care sunt principalele probleme ale Capitalei, în viziunea concetăţenilor mei. Nu, acesta nu este un anunţ că aş candida pentru Primăria Generală, după cum sigur se vor grăbi mulţi să interpreteze, ci un lucru absolut normal pentru preşedintele organizaţiei Bucureşti a PDL", scrie Udrea.

Ea menţionează că proiectul are o finalitate "clară si practică": problemele semnalate, care îşi vor putea găsi un răspuns, vor avea soluţii ce vor fi cuprinse în Legea Capitalei şi vor contribui la realizarea unui proiect electoral coerent pentru PDL şi pentru candidatul partidului pentru Bucureşti, oricare va fi acesta.

"Legea Capitalei nu reprezintă doar gândirea noastră politică pentru Bucureştiul de azi, ci e un demers absolut necesar mai ales pentru Bucureştiul anului 2020, când eu, una, sper să trăiesc intr-o capitală europeană adevarată. Dincolo de orice interes politic meschin, e o lege necesară oricărui primar general care vrea sa faca treabă cu adevarat. Indiferent ce partid il susţine", scrie Udrea.

Ea îi îndeamnă pe bucureşteni să-şi prezinte problemele. "Şi, dacă tot suntem online, îmi permit şi un mic joc: imaginează-ţi că nu îi vei spune toate problemele tale Elenei Udrea, ci vecinei tale care, întâmplător, poate sa încerce să rezolve câte ceva. Şi nu te aştepta la promisiuni demagocice de genul «mulţumesc, se va rezolva!». Tot ce vreau este să aflu care sunt priorităţile celor care trăiesc în acelaşi oraş cu mine. Astfel, cu ajutorul Dumneavoastră, cred ca pot fi un preşedinte PDL Bucureşti, un ministru şi un om politic mai bun şi mai eficient", menţionează Udrea.

Ea precizează că demersul său este un răspuns la atacuri josnice din partea PNL-PC. "Într-un fel, demersul meu e şi un răspuns la atacurile josnice la adresa mea la care, constat cu tristeţe, se coboară câţiva «domni» din alianţa PNL-PC printr-o campanie care, după părerea mea, nu îi onorează. Decizia lor, alegerea lor. Alegerea mea e să comunic deschis, civilizat şi constructiv. Dumneavoastră? Ce alegeţi?", se arată în finalul postării Elenei Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici