Un adolescent cu cagulă pe faţă a ameninţat o vânzătoare din Târgovişte cu cuţitul.

Un adolescent cu cagulă pe faţă a intrat într-un magazin din Târgovişte şi a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit, reuşind să fure peste 1.000 de lei, în timp ce altul era atent ce se întâmplă în jur. Poliţiştii au reţinut doi minori, de 14 şi 16 ani, care sunt suspecţi în acest caz.

430 afișări
Imaginea articolului Un adolescent cu cagulă pe faţă a ameninţat o vânzătoare din Târgovişte cu cuţitul.

Un adolescent cu cagulă pe faţă a ameninţat o vânzătoare din Târgovişte cu cuţitul.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au transmis că jaful a avut loc sâmbătă şi a fost sesizat de administratorul magazinului.

Oamenii legii au stabilit că un adolescent, care avea faţa acoperită cu o cagulă, a pătruns în magazin, a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit şi a furat 1.085 de lei.

În timpul atacului, un alt adolescent era atent să nu se apropie cineva de magazin.

În urma cercetărilor, poliţiştii i-au găsit pe cei doi adolescenţi, unul de 14 ani şi altul de 16 ani.

Prejudiciul a fost recuperat.

Tânărul care a furat banii a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru măsuri preventive.

Cercetările în acest dosar se fac pentru tâlhărie calificată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
adolescent,
jaf,
cuţit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici