Un ales local al PSD este acuzat că a bătut un bărbat care distribuia poze cu maşina M...PSD. Şeful filialei social-democrate din Vaslui: Era de aşteptat

Un consilier local PSD dintr-o comună vasluiană este acuzat că a bătut un localnic care a distribuit pe Facebook imagini cu maşina înmatriculată cu numere ”M...PSD”. ”Când toată ziua înjuri, insulţi, jigneşti, trebuie să te aştepţi la asemenea reacţii”, spune liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

1651 afișări
Imaginea articolului Un ales local al PSD este acuzat că a bătut un bărbat care distribuia poze cu maşina M...PSD. Şeful filialei social-democrate din Vaslui: Era de aşteptat

Un als local al PSD este acuzat că a bătut un bărbat care distribuia poze cu maşina M...PSD. Buzatu: Era de aşteptat

Primarul liberal al comunei Vinderei, judeţul Vaslui, Ionuţ Ghiur, susţine că un consilier local din partea PSD, Sterică Antohi, ar fi agresat un localnic.

Liberalul Ionuţ Ghiur a declarat marţi că un localnic, Ionuţ B., ar fi fost agresat de către un consilier local din partea PSD, Sterică Antohi. Edilul susţine că totul ar fi pornit de la un scandal cu mesaje gen "M.. PSD" care ar fi fost postate pe Facebook de către victimă.

"Domnul consilier local Sterică Antohi a avut un comportament huliganic. Acesta l-a lovit pe tânărul Ionuţ B. fără motiv sau, mai bine zis, din cauza faptului că ţine cu primarul actual, (...) i-a spart buza şi l-a lovit cu picioarele şi pumnii, lăsându-l inconştient. Totul a pornit de la nişte postări ale lui Ionuţ B. pe o pagină de Facebook, unde acesta a preluat poze cu maşina cu numărul de înmatriculare M...PSD. Domnul Ionuţ B. are mai multe conturi de Facebook, am căutat şi eu aseară, să văd mesajele şi, într-adevăr, are unele postări mai vechi cu poze cu o maşină şi o căruţă cu numere de înmatriculare M..PSD", a declarat marţi, corespondentului MEDIAFAX, edilul-şef din Vinderei.

Acesta a adăugat că a depus marţi după-amiază o plângere împotriva lui Sterică Antohi la Secţia de Poliţie Vinderei.

De asemenea, edilul susţine că victima este la spital şi este foarte probabil ca, atunci când va fi externată, să îşi scoată un certificat medico-legal şi să formuleze, la rândul său, o plângere împotriva lui Sterică Antohi.

Pe de altă parte, consilierul PSD Sterică Antohi susţine că nu a fost implicat în vreun incident. El afirmă că ”un acolit al primarului” s-a legat de el şi are martori că nu l-a bătut.

”Ulterior, domnul primar a postat că eu i-aş fi agresat sluga credincioasă. Nu am agresat pe nimeni, dar domnul primar se teme că i-aş putea fi un adversar cu şanse mari la alegerile viitoare. Vă spun sincer, sunt bulversat!", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, consilierul local PSD Sterică Antohi.

La rândul său, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, afirmă că nu a fost înştiinţat oficial despre incidentul de la Vinderei, însă, dacă agresiunea a avut loc, acesta ar fi din cauza efectului campaniei anti-PSD.

Buzatu nu exclude ca astfel de violenţe să mai aibă loc, pentru că, în opinia sa, susţinătorii şi membrii PSD ”s-au săturat să fie insultaţi”.

”Eu revin acum de la o şedinţă. Referitor la cazul de la Vinderei, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, pentru că nu mi s-a adus la cunoştinţă. Totuşi, când toată ziua înjuri, insulţi, jigneşti, trebuie să te aştepţi la asemenea reacţii. Trebuie să dăm dovadă de moderaţie, să mai gândim ce spunem. Să dăm dovadă de toleranţă, pentru că nu deţinem adevărul absolut unii dintre noi. Voi analiza situaţia când voi ajunge la birou, trebuie să văd care au fost circumstanţele, e posibil să fi fost un conflict spontan între doi cetăţeni din comuna respectivă", a declarat marţi Dumitru Buzatu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici