Un alt tramvai a deraiat la Iaşi, fără a exista victime

Un tramvai a deraiat, joi seară, la Iaşi, fără a fi înregistrate victime, incidentul având loc la trei zile după ce un alt tramvai a provocat un accident soldat cu un mort şi cinci răniţi grav.

102 afișări
Imaginea articolului Un alt tramvai a deraiat la Iaşi, fără a exista victime

Un alt tramvai a deraiat la Iaşi, fără a exista victime (Imagine: Catalin Lutu/Mediafax Foto)

Tramvaiul se deplasa din Podul Roşu către Podul de Piatră, iar la un moment dat a deraiat, creând panică în rândul călătorilor, fără ca vreunul dintre aceştia să fie rănit.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.15, iar mai multe echipe de intervenţie ale regiei locale de transport în comun au sosit la faţa locului, tramvaiul fiind repus pe linie la aproximativ 20 de minute după ce a deraiat.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, niciun reprezentant al regiei locale de transport nu a dorit să comenteze acest incident.

Luni, un alt tramvai a fost implicat într-un accident în zona Fundaţie din municipiul Iaşi, după ce deraiat şi a lovit şase maşini oprite la semafor. În urma accidentului, o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite grav.

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a declarat că accidentul s-a petrecut din vina vatmanului, în condiţiile în care testele specialiştilor au arătat că frânele mijlocului de transport funcţionează.

Vatmanul tramvaiului a fost reţinut iniţial de către poliţişti, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă, însă joi seară judecătorii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate.

Miercuri dimineaţă, circulaţia tramvaielor în zona gării din municipiul Iaşi a fost oprită timp de peste o oră, după ce cablurile de energie electrică s-au desprins din ancora de susţinere de pe un stâlp de pe marginea drumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici