Un avion Tarom cu 180 de pasageri a aterizat de urgenţă la Timişoara

O aeronavă a companiei Tarom, cu circa 180 de pasageri la bord, care efectua o cursă Bucureşti-Valencia, a aterizat de urgenţă, vineri, pe Aeroportul din Timişoara, după ce piloţii au semnalat o problemă tehnică.

44 afișări
Imaginea articolului Un avion Tarom cu 180 de pasageri a aterizat de urgenţă la Timişoara

Un avion Tarom cu 180 de pasageri a aterizat de urgenţă la Timişoara

Potrivit directorului Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Cornel Sămărtinean, în timpul zborului piloţii cursei Tarom au semnalat "o problemă tehnică" şi au cerut aterizarea de urgenţă la Timişoara.

"O cursă a companiei Tarom care făcea legătura între Bucureşti şi Valencia a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Internaţional din Timişoara, din cauza unei probleme tehnice. La bord se aflau în jur de 180 de pasageri şi membrii echipajului", a spus Sămărtinean, care a adăugat că aterizarea s-a făcut fără incidente.

Conform acestuia, pasagerii sunt îmbarcaţi, la ora transmiterii acestei ştiri, într-o altă aeronavă pusă la dispoziţie de compania Tarom, care urmează să îi transporte mai departe la Valencia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici