Motivul deplasării scris de un bărbat din Piata Neamţ: "Sex cu toate femeile singure în această perioadă critică“

Majoritatea românilor au înţeles cum şi de ce trebuie completată declaraţia pe propria răspundere, însă unii au găsit motive mai deosebite pe care să le completeze pe declaraţie.

16968 afișări
Imaginea articolului Motivul deplasării scris de un bărbat din Piata Neamţ: "Sex cu toate femeile singure în această perioadă critică“

Sursă: Facebook/ Poliţiştii au umor

Un astfel de exemplu este un bărbat din Piatra Neamţ care a trecut la motivul deplasării "Sex cu toate femeile singure în această perioadă critică“.
 
Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor însoţită de o poză cu declaraţia. Nu doar motivul deplasării le-a atras atenţia oamenilor legii ci şi data de naştere a lui Nicolae. El a trecut la rublica în care se completează data naşterii "scorpion", iar la locaţie România.
 
Nici data nu a fost completată într-un mod convenţional, Nicolae optând pentru toată perioada stării de urgenţă.
 
Internauţii au fost împărţiţi unii au criticat aspru gestul bărbatului, iar alţii au glumit pe baza declaraţiei.
 
Sursă: Facebook/ Poliţiştii au umor

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici