Un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe Podul Basarab, convins după peste 12 ore să renunţe - FOTO

Un bărbatul care s-a urcat, vineri dimineaţă, pe Podul Basarab din Capitală şi ameninţa că se aruncă a fost convins de negociatorii Poliţiei să renunţe şi a fost dus la Secţia 4, pentru audieri, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

2675 afișări
Imaginea articolului Un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe Podul Basarab, convins după peste 12 ore să renunţe - FOTO

Un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe Podul Basarab, convins după peste 12 ore să renunţe (Imagine: Horaţiu Gheorghe/Mediafax Foto)

Negociatorii l-au convins să coboare pe bărbatul de aproximativ 70 de ani după mai mult de 12 ore.

Poliţia Capitalei a fost sesizată în legătură cu acest caz în jurul orei 9.00.

La faţa locului s-au deplasat negociatori de la Poliţie, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi o ambulanţă.

Motivele pentru care bărbatul ameninţa că se sinucide nu sunt cunoscute deocamdată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici