Un bărbat s-a tăiat cu un cuţit în sediul Primăriei Râmnicu Sărat, unde venise să ceară o locuinţă

Un bărbat din Râmnicu Sărat a ajuns la spital, joi, după ce s-a tăiat pe picioare cu un cuţit, în sediul primăriei din oraş, pentru a convinge autorităţile să îi dea o locuinţă, incidentul având loc sub privirile mai multor funcţionari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

61 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a tăiat cu un cuţit în sediul Primăriei Râmnicu Sărat, unde venise să ceară o locuinţă

Un bărbat s-a tăiat cu un cuţit în sediul Primăriei Râmnicu Sărat, unde venise să ceară o locuinţă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, bărbatul a mers joi în audienţă, nemulţumit că familia sa a fost evacuată recent de pe un teren al administraţiei locale, unde avea ridicat un adăpost provizoriu.

După mai multe audienţe, bărbatul, nemulţumit că nu a rezolvat nimic, a luat un cuţit şi s-a tăiat pe picioare, sub privirile mai multor funcţionare.

În urma incidentului, el a fost transportat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, iar potrivit medicilor starea sa este stabilă.

"Ei au fost evacuaţi de acolo şi Primăria le-a făcut o casă socială celor care stăteau acolo, fiindcă aşa li s-a părut normal, dacă ei nu îşi pot face singuri şi să nu mai deranjeze. Am convenit asupra locaţiei, era într-un cartier din Râmnic, în Barasca, şi de atunci, asta însemnând de două luni, se tot bat fraţii între ei, i-au disperat şi pe vecini, practic nu se înţeleg. Acum a venit la primărie, de fapt am înţeles că el a fost la domnul primar săptămâna trecută, că ei vor în altă parte casă sau un teren să-şi construiască, pentru că ei nu mai stau acolo că nu se mai înţeleg, şi discutam fără niciun fel de probleme, fără tensiune, şi i-am spus că o să căutăm un loc să le dăm, dar s-a trecut la gestul ăsta extrem. Vă daţi seama la ce sunt expuşi oamenii care lucrează în administraţie, nu neapărat noi. Erau numai doamne, vă daţi seama cum au reacţionat, la povestea asta cu sânge peste tot", a declarat viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici