Un bătrân care s-a rătăcit în Munţii Vâlcan este căutat de zece salvamontişti

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din judeţul Hunedoara, care a plecat, marţi dimineaţa, să culeagă ciuperci, în zona Iscroni, din Munţii Vâlcan, s-a rătăcit, în cursul serii barbatul fiind căutat de salvamontişti. Vecinii au observat că acesta lipseşte de mult timp şi au alertat autorităţile.

193 afișări
Imaginea articolului Un bătrân care s-a rătăcit în Munţii Vâlcan este căutat de zece salvamontişti

Un bătrân care s-a rătăcit în Munţii Vâlcan este căutat de zece salvamontişti

În urma apelului primit marţi seara, zece salvamontişti au plecat să-l caute pe bătrânul de 84 de ani, din judeţul Hunedoara, care a plecat în pădure pentru a culege ciuperci în Munţii Vâlcan.

"Este o acţiune în derulare a formaţiei Salvamont Valea Jiului, în căutarea unei persoane de sex masculin în vârstă de 84 ani, în zona Iscroni, Munţii Vâlcan. Intervin 10 salvatori montani repartizaţi în două grupe de căutare şi încă o echipă Salvamont se pregăteşte în Gorj pentru a interveni pe versantul sudic al masivului în situaţia în care se consideră necesară extinderea căutarilor şi către această zonă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Sabin Cornoiu, preşedintele Asociaţiei Salvatorilor Montani din România.

Vecinii bărbatului le-au spus salvamontiştilor că acesta a plecat de dimineaţă de acasă, pentru a culege ciuperci în zona Iscroni, din Munţii Vâlcan, şi nu s-a mai întors.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici