Un copil a murit după ce a suferit un accident în timp ce călărea un cal la Ciorogârla

Un copil a murit după ce a suferit un accident în timp ce călărea un cal la un centru din Ciorogârla, medicii de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov reuşind să scoată de mai multe ori băiatul din stop cardiovascular, dar, în final, el a decedat la Spitalul "Bagdasar Arseni".

655 afișări
Imaginea articolului Un copil a murit după ce a suferit un accident în timp ce călărea un cal la Ciorogârla

Un copil a murit după ce a suferit un accident în timp ce călărea un cal la Ciorogârla (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Duminică, la ora 10.30, medicii au preluat un apel la serviciul de urgenţă 112. Au fost trimise la Ciorogârla două ambulanţe cu medic. Copilul era în stop cardiorespirator, dar, într-o primă etapă s-a reuşit resuscitarea, a declarat pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

"Iniţial mama a făcut primele manvre de resuscitare, apoi cineva a sunat la 112. Copilul era în stop, dar s-a reuşit resuscitarea. Avea puls şi tensiune, dar pe drum a mai făcut un alt stop şi a fost resuscitat din nou", a mai spus managerul SABI.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar Arseni", pentru că se lovise la cap, dar în pofida manevrelor de resuscitare copilul a decedat. Din declaraţiile celor prezenţi la faţa locului, mama şi-ar dori ca băiatul ei să trăiască astfel încât, dacă se va putea, ar accepta ca băiatul ei să devină donator de organe şi să salveze viaţa unui alt copil aflat în suferinţă şi cu şanse mai mari de supravieţuire decât al ei.

Contactaţi telefonic de MEDIAFAX, persoana de la centrul Golden Horse care a răspuns a spus că nu are date despre incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici