Un copil de 11 ani, din Mureş, a fost transportat cu elicopterul la spital. Fata s-a lovit în timp ce se afla la şcoală

O fată de 11 ani din localitatea Sângeorz-Băi a fost transportată cu elicopterul SMURD la spitalul din Tg.Mureş. Ea s-a lovit în timp ce se afla la şcoală.

406 afișări
Imaginea articolului Un copil de 11 ani, din Mureş, a fost transportat cu elicopterul la spital. Fata s-a lovit în timp ce se afla la şcoală

Un copil de 11 ani a fost transportat cu elicopterul la spital. Fata s-a lovit în timp ce se afla la şcoală

Accidentul s-a produs miercuri. Elicopterul SMURD de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou a intervenit de urgenţă în localitatea Sângeorz-Băi, pentru salvarea unei fete în vârstă de 11 ani, aflată în stare gravă.

Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi pierderea stării de conştienţă în urma producerii unui accident la şcoală.

Echipajul elicopterului SMURD de la Jibou a transferat, monitorizat şi asistat copilul până la predarea către medicii de la UPU-SMURD Târgu Mureş.

Copilul se află în stare stabilă şi primeşte asistenţa medicală necesară, au transmis reprezentanţii Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici