Un copil de numai un an şi jumătate a fost abandonat într-un cărucior, în parcarea unui magazin

  • Un tată şi-a abandonat copilul de un an şi jumătate în parcarea unui magazin din Constanţa
  • Acesta a fost găsit marţi seara, de agentul de pază al magazinului
  • Copilul prezenta urme de violenţă şi va avea nevoie de 5 zile de îngrijiri medicale
3986 afișări
Imaginea articolului Un copil de numai un an şi jumătate a fost abandonat într-un cărucior, în parcarea unui magazin

Un copil de numai un an şi jumătate a fost abandonat în parcarea unui magazin

Un copil de un an şi jumătate a fost abandonat de tatăl lui într-un cărucior, în parcarea unui magazin din Constanţa.
 
Potrivit IPJ Constanţa, incidentul a avut loc marţi seara, când poliţiştii au fost sesizaţi de agentul de pază al magazinului cu privire la faptul că a găsit un copil în vârstă de aproximativ 2 ani, care se afla într-un cărucior, în parcare.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o, în Constanţa, pe mama copilului, o femeie de 23 de ani.
 
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că tatăl copilului, un bărbat de 34 de ani, l-a abandonat în parcarea magazinului, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate prin telefon cu mama copilului.
 
Copilul, în vârstă de un an şi jumătate, a fost examinat medico-legal, stabilindu-se că necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Constanţa.
 
Tatăl copilului a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi rele tratamente aplicate minorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici