Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava. Care sunt SEMNALMENTELE acestuia - FOTO

Un deţinut este căutat de autorităţi după ce, luni, a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava, unde muncea, sub pază, în afara închisorii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

3842 afișări
Imaginea articolului Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava. Care sunt SEMNALMENTELE acestuia - FOTO

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava (Imagine: Shutterstock)

UPDATE Persoanele care au informaţii ce pot ajuta la prinderea evadatului, rugate să sune autorităţile

Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului evadat de la Jilava sunt rugate să sune la 112 sau la penitenciar, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de ANP, în care sunt precizate semnalmentele bărbatului.

"În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea puteţi contacta Penitenciarul Bucureşti Jilava la tel. 021/4570182; fax. 021/4570164 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului - comisar de penitenciare Cristi Micu, la telefon mobil 0757.087.957 şi e-mail: cristi.micu@anp.gov.ro", se arată în comunicatul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Evadatul se numeşte Constantin Ionita, are 39 de ani şi executa, în regim semideschis, o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru furt.

Semnalmentele lui sunt: înălţime - 1,87, constituţie - atletică, ochi - căprui, culoarea părului - şaten închis, tuns scurt.

La momentul evadării, bărbatul purta un tricou crem, pantaloni gri, pantofi sport albi cu negru şi şapcă galbenă.

El a evadat luni după-amiază, în jurul orei 17.30, de la un punct de lucru al penitenciarului (Post Trafo), unde muncea sub pază.

Bărbatul este căutat de autorităţi, iar la Penitenciarul Jilava s-a dispus o anchetă administrativă, pentru a se afla circumstanţele evadării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici