Un deţinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galaţi

Un deţinut în vârstă de 27 de ani, condamnat definitiv la un an de închisoare pentru lovire, care îşi ispăşea pedeapsa în regim deschis, a evadat, sâmbătă după-amiază, din Penitenciarul Galaţi, în prezent fiind căutat de mai multe echipaje.

1119 afișări
Imaginea articolului Un deţinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galaţi

Un deţinut condamnat definitiv pentru lovire a evadat din Penitenciarul Galaţi (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Penitenciarului Galaţi, Vasile Cornel, în vârstă de 27 de ani, a evadat, sâmbătă, în jurul orei 15:20, din interiorul Penitenciarului Galaţi, tânăru fiind condamnat definitiv la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire.

Pentru prinderea deţinutului evadat, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, şi anume blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Galaţi, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Galaţi, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Galaţi si Polţtia de Frontiera.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus o anchetă administrativă, care să stabilească circumstanţele în care a evadat deţinutul.

Conform documentului citat, tânărul are 1,68 metri înălţime, structură atletică, faţa ovală, ten deschis, frunte mijlocie, păr şaten închis, ochi căprui, nas rectiliniu, este tuns scurt şi are barba rasă. În momentul evadării purta un tricou negru, pantaloni negri şi adidaşi albi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici