Un elev s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu. Adolescentul este în stare gravă

Un elev de clasa a X-a de la un liceu din Miercurea Ciuc a ajuns la spital în stare gravă, marţi, după ce a sărit de la etajul al doilea al clădirii, în urma unui conflict cu prietena sa, şi ea elevă, iar în urma incidentului, care a avut loc într-o pauză, copilul a suferit multiple fracturi.

1129 afișări
Imaginea articolului Un elev s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu. Adolescentul este în stare gravă

Un elev s-a aruncat de la etajul doi al unui liceu (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Filip Gheorghe, incidentul a avut loc la Liceul Tehnologic "Venczel Jozsef" din Miercurea Ciuc, în timpul unei pauze, elevul sărind de la o fereastră a unei săli de la etajul al doilea al clădirii.

"Băiatul se certase cu prietena lui. Există şi varianta unei sinucideri, dar poate fi şi varianta unui gest teribilist, vrând să îi demonstreze prietenei sale că este capabil de anumite lucruri", a spus Gheorghe Filip, precizând că la ora transmiterii acestei ştiri o echipă de poliţişti se află la faţa locului pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

În urma incidentului, băiatul a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a spus că elevul a suferit o fractură la un picior, fractură de bazin şi există suspiciunea unei fracturi la coloana vertebrală.

Elevul va fi dus la un spital din Târgu Mureş

Managerul Spitalului de Urgenţă din Miercurea Ciuc, Demeter Ferenc, a declarat corespondentului MEDIAFAX că băiatul, în vârstă de 17 ani, a suferit fracturi la glezne, o fractură deschisă la braţul stâng, investigaţiile confirmând leziuni şi la coloana vertebrală.

El a adăugat că tânărul este confuz, întrucât a suferit o "amnezie retrogradă", şi a spus că nu îşi mai aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat.

Demeter a afirmat că tânărul va fi transportat cu o ambulanţă la un spital din Târgu Mureş, starea acestuia fiind gravă.

Adolescentul suferise o decepţie în dragoste

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Harghita, Bartolf Hedwig, spune că adolescentul nu era un elev problemă şi că el a recurs la acest gest în urma unei "decepţii în dragoste".

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Harghita a spus că incidentul a avut loc în timpul unei pauze.

"Motivul a fost decepţia în dragoste", a spus Bartolf Hedwig, precizând că băiatul a recurs la acest gest după ce prietena lui, şi ea elevă în clasa a X-a la o altă clasă, l-a anunţat că vrea să încheie relaţia.

Ea a precizat că băiatul a căzut pe aleea din faţa şcolii, fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici