Un evadat, prins în urma unui control de rutină, în Craiova. Bărbatul se afla într-o maşină

  • Un tânăr care trebuia să fie în arest la domiciliu a fost descoperit într-o maşină, în Craiova.
  • El a fost găsit în timpul unui control de rutină şi le-a spus poliţiştilor că nu are actele de identitate asupra sa.
240 afișări
Imaginea articolului Un evadat, prins în urma unui control de rutină, în Craiova. Bărbatul se afla într-o maşină

Un evadat, prins în urma unui control de rutină, în Craiova. Bărbatul se afla într-o maşină

Incidentul a avut loc marţi. Poliţiştii au oprit o maşină pe un bulevard din Craiova.

Deoarece pasagerul nu avea acte de identitate, poliţiştii l-au dus la secţie şi au aflat că este vorba despre un evadat.

„Întrucât pasagerul autoturismului în cauză nu a prezentat un document de identitate, a fost condus de poliţişti la sediul secţiei, unde a fost identificat în persoana unui tânăr de 17 ani, din Bistreţ, sat Bistreţ. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul de 17 ani, figurează cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, din data de 20 aprilie a.c. pronunţată de Judecătoria Băileşti, măsură pe care o executa la un imobil din comuna Bistreţ”, au anunţat poliţiştii.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal de evadare, iar cercetarile sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici