Un fost poliţist şi-a omorât concubina după o ceartă conjugală, la 7 ani de la o încercare similară

Un fost poliţist din localitatea argeşeană Godeni, în vârstă de 60 de ani, şi-a înjunghiat concubina, în vârstă de 46 de ani, iar femeia a murit, marţi, la Spitalul Judeţean Argeş, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore, informează corespondentul MEDIAFAX.

2716 afișări
Imaginea articolului Un fost poliţist şi-a omorât concubina după o ceartă conjugală, la 7 ani de la o încercare similară

Un fost poliţist şi-a omorât concubina după o ceartă conjugală, la 7 ani de la o încercare similară

Potrivit anchetatorilor, fostul poliţist, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a certat, luni, cu concubina sa şi a aruncat cu cuţitul în ea.

Lama cuţitului i s-a înfipt în spate, dar femeia a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor.

Ea a fost transportată iniţial al Spitalul Municipal din Câmpulung, iar de acolo o ambulanţă a adus-o la Spitalul Judeţean Argeş, unde a fost supuă unei intervenţii chirurgicale.

Eforturile medicilor au fost însă în zadar, ea murind la scurt timp.

Anchetatorii susţin că în urmă cu 7 ani, după pensionare, bărbatul a mai încercat o dată să o omoare, dar atunci femeia a supravieţuit.

Crima a avut loc în comuna Godeni din judetul Argeş, acolo unde cei doi aveau împreună o locuinţă.

La ultima ceartă femeia ar fi aruncat în el cu o cizmă, iar el a răspuns cu un cuţit. Martorii mai spun că bărbatul le-a povestit apoi prietenilor ce a făcut la un bar din localitate, după care s-a dus să-şi ajute un vecin, pe câmp, de unde a fost săltat de poliţişti.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici