Minorul cu autism care a dispărut din Sectorul 3 a fost găsit. Poliţia a cerut ajutorul populaţiei

Minorul în vârstă de 13 ani, care a dispărut joi seară din Sectorul 3 al Bucureştiului, a fost găsit după câteva ore, informează Poliţia Capitalei.

1540 afișări
Imaginea articolului Minorul cu autism care a dispărut din Sectorul 3 a fost găsit. Poliţia a cerut ajutorul populaţiei

Un minor cu autism a dispărut din Sectorul 3. Poliţia cere ajutorul populaţiei

Poliţia Sectorului 3 din Capitală a fost sesizată, joi seară, cu privire la dispariţia lui Filip Gonea, din zona Piaţa Alba Iulia. 

Poliţia Capitalei a solicitat sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unui minor dispărut din zona Piaţa Alba Iulia din Bucureşti.

După câteva ore, băiatul a fost găsit, el fiind în prezent alături de familie, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei. Potrivit unor surse, băiatul are autism.

Minorul are 13 ani, 1,84 metri înălţime, 83 de kilograme, ochi căprui, păr lung, creţ, faţă ovală, ten acneic, aluniţă proeminentă pe pometele stâng, iar în momentul dispariţiei, acesta purta un tricou în nuaţă cafenie, pantaloni scurţi bleumarin şi pantofi sport portocaliu cu albastru. Potrivit unor surse, băiatul are autism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici