Un nou caz de cruzime împotriva animalelor. Un câine a fost împuşcat în gură de persoane necunoscute, la Galaţi

Nou caz de cruzime asupra animalelor în judeţul Galaţi: un câine fără stăpân a fost împuşcat în gură de persoane necunoscute care au folosit două arme. Animalul desfigurat a fost dus la o clinică veterinară.

1737 afișări
Imaginea articolului Un nou caz de cruzime împotriva animalelor. Un câine a fost împuşcat în gură de persoane necunoscute, la Galaţi

Un nou caz de cruzime împotriva animalelor. Un câine a fost împuşcat în gură de persoane necunoscute, la Galaţi

Incidentul s-a produs miercuri în oraşul Târgu Bujor, iar animalul a fost găsit în zona fostului Tribunal.

Câinele a fost transportat la o clinică veterinară în stare critică.

Dacă va supravieţui, va fi supus unei intervenţii chirurgicale complicate, cu multiple riscuri.

„S-a întâmplat în clădirea fostului Tribunal din Tg.Bujor, l-a găsit persoana care îl hrănea. Este câinele Tribunalului, are aproximativ patru ani şi acum este desfigurat. Este un miracol că a supravieţuit, a fost împuşcat de două ori în gură. Medicii au stabilit că a fost împuşcat cu alice şi cu aer comprimat. Câinele este în stare gravă, va fi supus unei intervenţii chirurgicale complicate. În paralel, vom face plângere la Poliţie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul unei asociaţii pentru salvarea animalelor.

Incidentul a ajuns şi la primarul oraşului Târgu Bujor, Laurenţiu Gîdei. Acesta se declară revoltat de incidentul produs în zona Tribunalului.

„Este o barbarie, nu suntem în Evul Mediu ca să împuşcăm animale pe stradă. Iar dacă au împuşcat animalul în gură de două ori, înseamnă că au făcut-o intenţionat, ceea ce agravează fapta. În oraşul pe care îl conduc nu trebuie să se întâmple astfel de lucruri, suntem o comunitate frumoasă. Nici nu contează discuţia despre iubitorii de animale şi cei care nu iubesc animalele, aşa ceva nu se poate întâmpla în vremurile în care trăim. Problema câinilor maidanezi nu poate fi rezolvată astfel, niciodată”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Laurenţiu Gîdei.

Cazul va ajunge şi în atenţia poliţiştilor sub forma unei plângeri redactată de persoanele care s-au implicat în salvarea animalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
împuşcat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici