Un nou proiect de testare, iniţiat de PMB: Farmaciştii, curierii şi jurnaliştii, între beneficiari

  • Un număr de 3.000 de angajaţi ai farmaciilor, ai firmelor de curierat, din domeniul alimentaţiei publice şi reprezentanţi mass-media ar putea fi în testaţi PCR
  • Proiectul „Testăm pentru a salva economia şi locurile de muncă” necesită un buget de 633.000 lei,
294 afișări
Imaginea articolului Un nou proiect de testare, iniţiat de PMB: Farmaciştii, curierii şi jurnaliştii, între beneficiari

Un nou proiect de testare, iniţiat de PMB: Farmaciştii, curierii şi jurnaliştii, între beneficiari

Un număr de 3.000 de angajaţi ai farmaciilor, ai firmelor de curierat, din domeniul alimentaţiei publice şi reprezentanţi mass-media ar putea fi în testaţi PCR, pentru a stabili dacă sunt infectaţi cu COVID-19, potrivit unui proiect ce va fi discutat de Consiliului General al Pirmăriei Capitalei.

Proiectul „Testăm pentru a salva economia şi locurile de muncă” necesită un buget de 633.000 lei, din care 600.000 de lei reprezintă sprijinul financiar acordat, 30.000 de lei - realizarea unei aplicaţii online de înscriere şi 3.000 de lei - hosting aplicaţie online.

„Pentru implementarea şi diseminarea rezultatelor proiectului se vor încheia protocoale de colaborarea cu asociaţiile patronale de profil din domeniile mai sus amintite, în vederea depistării infectării cu virusul SARS CoV-2. Sprijinul financiar acordat pentru testarea în vederea depistării infectării cu virusul SARS Cov-2 este în cuantum de 200 de lei/beneficiar şi va fi decontat către unităţile sanitare publice şi/sau private afiliate în cadrul proiectului. Obiectivul principal îl reprezintă limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor farmaciilor, angajaţilor din domeniul alimentaţiei publice, reprezentanţilor mass-media, angajaţilor firmelor de curierat, precum şi efectelor extrem de grave ale acestuia, prin testarea RT-PCR pentru SARS-CoV-2, acordând sprijin financiar în cuantum total de 200 de lei/beneficiar pentru decontarea serviciilor medicale", potrivit Raportului de specialitate a proiectului.

Proiectul va fi analizat în şedinţa Consiliului General din data de 18 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici