Un poliţist a fost rănit grav de un TIR, după ce a coborât din autospecială, pe Autostrada Sibiu - Deva

Un poliţist de la biroul Autostrăzi a fost rănit grav, luni dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc pe Autostrada Sibiu – Deva, după ce acesta a coborât din autospecială pentru a acorda ajutor unui TIR staţionat pe banda de urgenţă. Un elicopter SMURD va prelua victima.

875 afișări
Imaginea articolului Un poliţist a fost rănit grav de un TIR, după ce a coborât din autospecială, pe Autostrada Sibiu - Deva

Un poliţist a fost rănit grav de un TIR, după ce a coborât din autospecială, pe Autostrada Sibiu - Deva

Potrivit IGPR, accidentul în care a fost implicat poliţistul de la Biroul Autostrăzi a avut loc luni dimineaţa, în jurul orei 8.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localităţii Aciliu, judeţul Sibiu, între kilometrii 274 şi 275

„Un poliţist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat în serviciu, a oprit la solicitarea şoferului unui autovehicul staţionat pe banda de urgenţă a sensului de mers Sibiu-Sebeş. În timp ce acesta acorda sprijin şoferului, pe banda de urgenţă, un TIR care circula din spate a acroşat autovehiculul staţionat, autospeciala de poliţie, iar pe poliţist l-a lovit într-un parapet în afara părţii carosabile”, arată IGPR.

Potrivit sursei citate, poliţistul este în stare gravă, urmând să fie transportat de urgenţă la spital, cu ajutorul unui elicopter.

Poliţia Română arată că poliţistul accidentat face parte din promoţia 2016.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 şi 275, în zona localităţii Aciliu, din cauza accidentului, ciruclaia este oprită.

Poliţiştii au deviat traficul pe DN1, între Sălişte (judeţul Sibiu) şi Cunţa (judeţul Alba).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici