Cazul poliţistului găsit împuşcat în Penitenciarul Arad: Bărbatul s-a sinucis

Poliţistul de penitenciare aflat în serviciu, găsit împuşcat duminică la Penitenciarul Arad, s-a sinucis. Poliţistul s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.

3172 afișări
Imaginea articolului Cazul poliţistului găsit împuşcat în Penitenciarul Arad: Bărbatul s-a sinucis

Un poliţist al Penitenciarului Arad a fost găsit împuşcat chiar în incinta unităţii

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Dan Ursu Aurelian, a declarat pentru MEDIAFAX că poliţistul s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.

„Azi-noapte, la orele 4.00, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu arma din dotare, model Carpaţi, 7.65 mm, s-a sinucis, împuşcându-se în cap. Parchetul Tribunalului Arad face cercetări pentru a se stabili situaţia de fapt, circumstanţele în care s-a executat focul de armă, pentru infracţiunea determinarea sau înlesnirea sinuciderii”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Ştirea iniţială

Un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat duminică. Poliţistul era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999.

Potrivit Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, duminică dimineaţă un poliţist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împuşcat, în Postul Control 2 al unităţii.

Angajaţii penitenciarului au cerut sprijinul unui echipaj SMURD, însă la sosirea echipajului medical a fost constatat decesul.

Poliţiştii de penitenciare sunt evaluaţi psiholgic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul poliţistului împuşcat în noiembrie 2018.

Poliţistul de penitenciare era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999.

„Cauzele şi împrejurările producerii acestui eveniment vor fi stabilite de organele de cercetare penală abilitate. Întregul colectiv al Penitenciarului Arad şi conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor îşi exprimă regretul faţă de acest eveniment şi transmite sincere condoleanţe familiei”, arată sursa citată.

 

 

 

Taguri:
poliţist,
împuşcat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici