Poliţistul din Gorj, care s-a împuşcat în cap, se pregătea de nuntă. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus logodnicei

Poliţistul găsit împuşcat cu arma din dotare se logodise în martie şi se pregătea de nuntă. Luni, iubita acestuia a fost transportată la spital cu ambulanţa după ce a primit vestea morţii lui Cristian Boncioagă. Bărbatul de 27 de ani a fost găsit mort luni dimineaţă, în baia locuinţei sale. El fusese testat psihologic ultima dată în octombrie 2016 şi trecuse proba.

2823 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Gorj, care s-a împuşcat în cap, se pregătea de nuntă. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus logodnicei

Un poliţist din Gorj, în vârsta de 27 ani, găsit împuşcat cu arma din dotare

Iubita poliţistului Cristian Boncioagă a leşinat după ce a primit tragica veste.

"A suferit un şoc, a căzut din picioare, fiind transportată cu ambulanţa de la Stejari, la spitalul din Târgu-Cărbuneşti. Nu va rămâne internată. Ne-a spus că se logodiseră recent, se pregăteau de nuntă. A spus că se înţelegeau foarte bine, duminică seara au vorbit ultima dată, atunci i-a spus că mai stă afară să asculte cum plouă, îi plăcea foarte mult să asculte ploaia. Stabiliseră să se întâlnească luni dimineaţa. Andrea Maria se numeşte ea. Se pregăteau să sărbătorească, marţi, onomastica. Iubita lui nu ştie să fi aflat că este bolnav", au declarat surse medicale pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Prejbeanu Miruna, a declarat că poliţistul a fost găsit de către tatăl său, în baia locuinţei din comuna Stejari, judeţul Gorj. Potrivit sursei citate, tânărul lucra la IPJ Dolj, în comuna Fărcaş, şi era poliţist din anul 2012.

”Avea pistolul la domiciliu pentru că reglementările legale în domeniu permit această procedură, ca poliţiştii de la posturi să ia pistolul acasă, unde să-l păstreze în condiţiile legii, într-o cutie specială. Până acum ştim doar că trecuse ultima testare psihologică, în octombrie 2016”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Între comuna de domiciliu şi localitatea unde lucra poliţistul erau 32 de kilometri.

”La faţa locului sunt poliţişti care efectuează cercetarea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Tribunalului Gorj”, a adăugat Prejbeanu Miruna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici