Un poliţist şi un avocat din Mehedinţi au fost reţinuţi pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Un poliţist de la Serviciul Rutier Mehedinţi şi un avocat de la Baroul Mehedinţi au fost reţinuţi de procurorii DNA, în urma unui flagrant realizat în noaptea de marţi spre miercuri, cei doi fiind acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă, afirmă surse judiciare.

250 afișări
Imaginea articolului Un poliţist şi un avocat din Mehedinţi au fost reţinuţi pentru luare de mită şi trafic de influenţă

Un poliţist şi un avocat din Mehedinţi au fost reţinuţi pentru luare de mită şi trafic de influenţă (Imagine: Shutterstock)

Surse din rândul anchetatorilor au declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţistul Valentin Chiriac de la Serviciului Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi şi Dan Bălănescu, avocat în Baroul Mehedinţi, sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi luare de mită, iar în noaptea de marţi spre miercuri au fost prinşi în flagrant când primeau 3.500 de lei mită, cu scopul de a favoriza cercetările într-un dosar penal.

Suma de 3.500 de lei reprezenta o parte din totalul de 5.000 de lei, bani care ar fi fost solicitaţi denunţătorului, spun sursele citate.

În urma flagrantului, cei doi au fost ridicaţi de ofiţerii DGA Mehedinţi, iar ulterior au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici