Un preot, reţinut după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton. Cei doi s-au certat înainte de incident

Un preot din Piteşti a fost reţinut, marţi, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton care traversa strada regulamentar, după ce înainte se certase cu acesta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2339 afișări
Imaginea articolului Un preot, reţinut după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton. Cei doi s-au certat înainte de incident

Un preot, reţinut după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton. Cei doi s-au certat înainte de incident

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, un bărbat de 42 de ani din Piteşti a fost reţinut, fiind bănuit de tentativă de omor.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că astăzi (marţi- n.r.) bărbatul ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, în mod intenţionat, cu maşina un bărbat de 33 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal”, a transmis Poliţia Argeş.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul este un preot din Piteşti. Accidentul s-a produs pe Bulevardul I.I. Bratianu.

Anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi au stabilit că cei doi bărbaţi s-au certat, iar când pietonul a ajuns pe trecere, în dreptul maşinii, şoferul l-a lovit intenţionat.

Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, escoriaţii şi o contuzie la picior şi a fost transportată la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici