Un presupus traficant de migranţi, urmărit internaţional, a fost prins în cartierul Ferentari

Un presupus traficant de migranţi din Pakistan, urmărit internaţional la cererea autorităţilor din Cipru, a fost prins, marţi dimineaţă, în cartierul Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei, în timp ce se ascundea în casa unei rude, anunţă Inspectoratul General pentru Imigrări(IGI).

461 afișări
Imaginea articolului Un presupus traficant de migranţi, urmărit internaţional, a fost prins în cartierul Ferentari

Un presupus traficant de migranţi, urmărit internaţional, a fost prins în cartierul Ferentari (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Acţiunea de prindere a avut loc, marţi dimineaţă, în cartierul Ferentari din Sectorul 5 al Capitalei, bărbatul, suspectat de trafic de persoane şi complicitate la trecerea frauduloasă a frontierei, fiind găsit în casa unei rude, informează IGI.

"Astăzi, 14 iunie a.c., în baza unor informaţii operative, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări au desfăşurat o acţiune, în Bucureşti, pe raza sectorului 5, ocazie cu care au depistat, un bărbat, în vârstă de 54 ani, din Pakistan, urmărit internaţional", se arată într-un comunicat al IGI.

Bărbatul avea drept de şedere pe teritoriul ţării noastre. Potrivit oficialilor IGI, autorităţile judiciare din Cipru au emis mandat european de arestare după ce bărbatul obţinuse permisul de şedere pe lungă durată în România.

"În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii de Imigrări s-a constatat că acesta este membru de familie al unui cetăţean român şi are un permis de şedere pe termen lung. Bărbatul a fost predat Serviciului Urmăriri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru măsuri potrivit competenţelor", precizează IGI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici