Un român şi un marocan au dormit câteva ore în cursul unei spargeri, în nordul Italiei

Un român şi un marocan intraţi prin efracţie noaptea într-o vilă situată în regiunea italiană Toscana au dormit câteva ore în locuinţă, fiind surprinşi de proprietar dimineaţă, în timp ce ieşeau cu bunuri furate, relatează site-ul agenţiei ANSA.

226 afișări
Imaginea articolului Un român şi un marocan au dormit câteva ore în cursul unei spargeri, în nordul Italiei

Un român şi un marocan au dormit câteva ore în cursul unei spargeri, în nordul Italiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi tineri au pătruns prin efracţie, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, într-o vilă din localitatea Montevarchi, situată în apropiere de Florenţa, în nordul Italiei.

Fiind noapte, cei doi hoţi au dormit în locuinţă, după care au încercat să iasă dimineaţa, cu bunurile furate.

Proprietarul casei i-a surprins pe o stradă alăturată, observând obiecte care îi aparţineau.

Românul şi marocanul au fost reţinuţi în scurt timp de poliţie.

Cei doi au fost judecaţi în procedură de urgenţă, fiind condamnaţi la câte opt luni de închisoare, pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici