Tânăr rănit de un tigru la Grădina Zoologică din Sibiu - VIDEO

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Sibiu, a ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, după ce pulpa piciorului i-a fost sfârtecată de un tigru de la Grădina Zoologică, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Adela Negoi.

203 afișări
Imaginea articolului Tânăr rănit de un tigru la Grădina Zoologică din Sibiu - VIDEO

Tânăr rănit de un tigru la Grădina Zoologică din Sibiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Adela Negoi, persoana respectivă a încercat să aţâţe un tigru, iar animalul l-a prins de picior.

Starea tânărului este stabilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, tânărul ar fost rănit de un tigru, din cauză că şi-ar fi băgat piciorul în cuşca animalului.

"Tigrii la Grădina Zoologică sunt într-o cuşcă, aceasta, la o distanţă de un metru, fiind înconjurată de un gard. Pe acest gard există numeroase mesaje de avertizare. Animalul nu avea cum să ajungă la tânăr, asta înseamnă că el şi-a băgat piciorul în cuşca animalului", a spus ea.

La faţa locului a fost trimis echiapjul SMURD care l-a transportat pe bărbat la Spitaltui Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Raluca Puşcă, a declarat, sâmbătă seară, că bărbatul a suferit "plăgi profunde delabrante (sfâşiate - n.r.)" la gamba dreaptă şi că medicii chirurgi l-au dus în sala de operaţii pentru a-i sutura plăgile.

Video Stirileprotv.ro

"Pacientul va rămâne internat în Secţia de Chirugie", a spus Puşcă.

Potrivit acesteia, tânărul este în stare stabilă şi conştient.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a afirmat că bărbatul fie era în stare de ebrietate, fie din teribilism şi-a băgat piciorul în cuşca animalului, iar tigrul, prin natura sa, şi-a apărat teritoriul şi l-a rănit cu laba.

În schimb, purtătorul de cuvânt al Spitalului spune că medicii SMURD nu au confirmat că bărbatul ar fi fost băut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici