Un şofer a fost grav rănit într-un accident în care au fost implicate două TIR-uri, pe Valea Oltului | FOTO

Un şofer a fost transportat în stare gravă la spital, în urma unui accident produs, marţi, pe DN7, în apropierea oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea, în care au fost implicate două TIR-uri.

814 afișări
Imaginea articolului Un şofer a fost grav rănit într-un accident în care au fost implicate două TIR-uri, pe Valea Oltului | FOTO

Un şofer a fost grav rănit într-un accident în care au fost implicate două TIR-uri, pe Valea Oltului | FOTO

În accidentul produs pe DN7, în apropierea oraşului Călimăneşti, au fost implicate două TIR-uri, unul din Turcia şi unul din Bulgaria.

Potrivit IPJ Vâlcea, şoferul TIR-ului înmatriculat în Turcia nu ar fi adaptat viteza, în condiţiile în care ploua, iar semiremorca ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit TIR-ul din Bulgaria, care circula regulamentar.

Reprezentanţii ISU Vâlcea susţin că unul dintre şoferi a fost rănit grav şi a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă, iar cel de-al doilea a fost evaluat de SMURD şi nu a fost necesară transportarea acestuia la spital.

La faţa locului au intervenit o ambulanţă SMURD, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă.SAJ Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici