Un şofer băut, care fugea de Poliţie, a fost reţinut după ce s-a răsturnat cu maşina

Un şofer băut care fugea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de Poliţie, pe o stradă centrală din municipiul Cluj-Napoca, a fost reţinut după ce s-a răsturnat cu maşina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

172 afișări
Imaginea articolului Un şofer băut, care fugea de Poliţie, a fost reţinut după ce s-a răsturnat cu maşina

Un şofer băut, care fugea de Poliţie, a fost reţinut după ce s-a răstunat cu maşina

Reprezentanţii Poliţiei Cluj au anunţat că un şofer în vârstă de 22 de ani, din Borşa, judeţul Maramureş, nu a oprit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă centrală din municipiul Cluj-Napoca, la semnalul poliţiştilor, încercând să dispară.

În timpul urmăririi, şoferul, aflat singur în maşină, a pierdut controlul şi s-a răsturnat.

Poliţiştii au stabilit că tânărul avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici