Un şofer care a lovit o fetiţă şi pe tatăl ei pe o trecere de pietoni din Craiova, căutat de două zile

Un şofer care sâmbătă a lovit cu maşina o fetiţă de un an şi şapte luni şi pe tatăl acesteia, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, în Craiova, este căutat de două zile.

246 afișări
Imaginea articolului Un şofer care a lovit o fetiţă şi pe tatăl ei pe o trecere de pietoni din Craiova, căutat de două zile

Un şofer care a lovit o fetiţă şi pe tatăl ei pe o trecere de pietoni din Craiova, căutat de două zile

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, accidentul s-a petrecut, sâmbătă, în cartierul Brazda lui Novac din Craiova.

”Şoferul unui autoturism, care circula dinspre gară către Brazdă, a încercat să evite impactul cu un alt autoturism care a acordat prioritate pietonilor, la trecere, i-a lovit pe aceştia. Şoferul a virat stânga şi l-a lovit pe bărbat şi pe fetiţa sa care se afla pe o bicicletă. După producerea accidentului şoferul a fugit de la faţa locului şi este căutat acum de Poliţie atât în Craiova, cât şi în localităţile învecinate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia.

Fetiţa şi tatăl ei au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Potrivit Poliţiei, tatăl nu a suferit răni grave, însă copila are o fractură la femurul drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici