Un soldat rus a ales să se sinucidă decât să revină pe frontul din Ucraina

Un soldat rus, originar din Tatarstan, partea europeană a Rusiei, s-a spânzurat în apartamentul său, când era pe cale să fie trimis înapoi pe front în Ucraina, după un concediu de cinci luni.

1659 afișări
Imaginea articolului Un soldat rus a ales să se sinucidă decât să revină pe frontul din Ucraina

Ruşii fug de război

Mai multe surse mass-media au informat despre cazul militarului, inclusiv Radio Liberty şi Radio Swoboda.

Pe 21 mai, Alfred Galimov s-a întors la apartamentul pe care îl împărţea cu iubita sa în Naberezhnie Chelnîi, oraş de pe râul Volga, după o zi de exerciţii militare în capitala regională, Kazan.

Membru al batalionului Alga, o unitate formată în majoritate din bărbaţi recrutaţi în Tatarstan, tânărul de 34 de ani urma să fie trimis înapoi la război, în Ucraina.

A doua zi dimineaţa, el a fost găsit spânzurat în baie, fără să fi lăsat niciun bilet, deşi o rudă a raportat că este îngrijorat de faptul că va fi obligat să revină front.

„Nu a vrut să se întoarcă la război”, au spus cunoscuţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici