Un tânăr din Satu Mare care conducea cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania, depistat de poliţişti

Un tânăr de 27 de ani din Satu Mare care conducea cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania a fost depistat de poliţişti şi a rămas fără permis pentru trei luni, informează Poliţia Română.

1128 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Satu Mare care conducea cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania, depistat de poliţişti

Un tânăr din Satu Mare care conducea cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania, depistat de poliţişti (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Transilvania au depistat un bărbat, de 27 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Acesta a fost înregistrat cu aparatul radar, la kilometrul 12, pe sensul de mers Gilău - Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 206 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici