Un tânăr suferind de depresie şi-a omorât tatăl şi bunicul. La venirea Poliţiei încă lovea victimele

Un tânăr de 19 ani, din Oneşti, care suferea de depresie şi locuia împreună cu tatăl şi bunicul său în localitatea vrânceană Pufeşti, i-a omorât pe aceştia, sâmbătă după-amiază, aparent fără motiv, el fiind găsit de către poliţişti în timp ce încă îşi lovea cu lopata victimele decedate.

621 afișări
Imaginea articolului Un tânăr suferind de depresie şi-a omorât tatăl şi bunicul. La venirea Poliţiei încă lovea victimele

Un tânăr suferind de depresie şi-a omorât tatăl şi bunicul. La venirea Poliţiei încă lovea victimele (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu, dubla crimă a avut loc, sâmbătă după amiază, în satul Ciorani, comuna Pufeşti, judeţul Vrancea, când un tânăr tânăr de 19 ani, din Oneşti, cunoscut cu afecţiuni medicale şi suferind de depresie, şi-a omorât tatăl în vârstă de 60 de ani şi bunicul de 89 de ani.

Conform sursei citate, tânărul i-ar fi ucis pe cei doi bărbaţi cu mai multe lovituri de lopată, în locuinţa din Pufeşti a bătrânului de 89 de ani, unde tânărul şi tatăl său stăteau fără forme legale.

Poliţiştii spun că, la un moment dat, fără a avea vreun motiv, tânărul a luat o lopată şi a început să-şi lovească bunicul. În aceeaşi curte, la momentul izbucnirii conflictului se afla şi medicul veterinar din comună, chemat să consulte un viţel. Când a văzut că bătrânul este atacat, tatăl tânărului a reacţionat verbal, dar a fost lovit şi el în cap cu lopata. Medicul veterinar, care a intenţionat să intervină, cerându-i tânărului să înceteze, a fost la un pas de a fi lovit şi el, în final reuşind să fugă şi anunţând Poliţia despre cele întâmplate.

La momentul sosirii poliţiştilor la faţa locului , tânărul încă îşi lovea tatăl şi bunicul, care erau deja morţi.

Poliţiştii l-au imobilizat pe tânăr, au încercat să-l audieze, însă având în vedere starea în care se afla s-a dispus internarea sa în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani.

Duminică, audierile vor continua, iar apoi tânărul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestarea preventivă.

Localnicii spun că tânărul de 19 ani ar fi suferit o depresie după decesul mamei sale, în anul 2011. Anul trecut, el nu a promovat examenul de bacalaureat, ceea ce i-ar fi agravat şi mai mult starea. Oamenii susţin că de-a lungul timpului tânărul ar fi fost dus la medici şi ar fi luat tratament pentru starea de depresie în care se afla, dar nu ar fi fost stabilit un diagnostic în cazul său. Tot localnicii susţin că după comiterea dublului asasinat tânărul se comporta ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici