Un taximetrist român a fost ucis, în condiţii neelucidate, la Londra. Ce spun autorităţile

  • Şoferul de taxi a fost găsit înjunghiat în maşina sa, în Londra, miercuri.
  • Deşi medicii s-au luptat pentr a-l salva, Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani, a decedat la faţa locului.
  • Detectivii cred că ar fi putut fi ucis de un pasager care a fugit înainte de sosirea poliţiei.
  • Românul locuia de 13 ani în Marea Britanie, iar anul acesta urma să se căsătorească.
4690 afișări
Imaginea articolului Un taximetrist român a fost ucis, în condiţii neelucidate, la Londra. Ce spun autorităţile

Un taximetrist român a fost ucis în Londra. Ce spun autorităţile

Nu sunt persoane arestate, în prezent. Inspectorul şef al detectivului Neil John, care conduce ancheta, a declarat: „Suntem încă în primele etape ale încercării de a stabili ce s-a întâmplat miercuri seara pe Jarrow Road şi încă încercăm să stabilim motivul acestui atac”, potrivit Evening Standard.

„Detectivii lucrează din greu pentru a afla ce s-a întâmplat şi cer să nu se speculeze motivul. Trebuie să aflăm faptele reale şi ne puteţi ajuta să facem acest lucru”.

„Gabriel, care lucra ca şofer de taxi pe cont propriu, a fost găsit înjunghiat în interiorul maşinii sale. Trebuie să ştim de ce era acolo şi cine mai era prezent”.

„Este vital să adunăm fiecare dovadă, astfel încât să putem identifica cine este responsabil de uciderea lui Gabriel”.

Un prieten de-al românului a declarat: „Este o tragedie îngrozitoare. Era cea mai drăguţă şi blândă fiinţă umană pe care o puteai întâlni. El nu ar face rău nici unei muşte. Suntem cu toţii şocaţi”.

Este a 15-a anchetă de omucidere derulată anul acesta în Londra. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici