Un urs a fost surprins în trafic pe DN 2D, la limita judeţelor Covasna şi Vrancea

Un urs a fost surprins în trafic, sâmbătă dimineaţa, pe DN 2D, în zona localităţii Ojdula, la limita judeţeler Covasna şi Vrancea. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov atrag atenţia şoferilor să nu intre în contact cu animalele, chiar dacă par inofensive.

1171 afișări
Imaginea articolului Un urs a fost surprins în trafic pe DN 2D, la limita judeţelor Covasna şi Vrancea

Un urs a fost surprins în trafic pe DN 2D, la limita judeţelor Covasna şi Vrancea

Reprezentanţii DRDP Braşov au postat, sâmbătă, pe pagina de facebook, un filmuleţ în care apare un urs care a fost surprins în trafic, pe DN 2D, în zona localităţii Ojdula (judeţul Covasna). Acesta pare că vrea să traverseze drumul naţional, în timp ce maşinile circulă pe ambele sensuri.

„Încă un urs şi-a făcut apariţia în mijlocul traficului. De această dată pe DN 2D, la limita judeţelor Covasna şi Vrancea, în zona localităţii Ojdula. Atenţie! Cu toate că par inofensivi, urşii sunt extrem de periculoşi şi trebuie să îi evitaţi în orice situaţie, chiar dacă îi întâlniţi la marginea drumurilor intens circulate”, se arată pe pagina de facebook a DRDP Braşov.

În luna august, doi urşi au fost accidentaţi mortal pe Autostradă, în Sibiu, după ce animalele au intrat pe carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici