Un urs a fost ucis cu un TOPOR după ce a atacat două persoane în Prahova

Un urs care a atacat, joi, două persoane, soţ şi soţie, în Măneciu, a fost lovit în cap cu un topor şi a murit. Una dintre persoanele muşcate de urs a fost dusă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

47584 afișări
Imaginea articolului Un urs a fost ucis cu un TOPOR după ce a atacat două persoane în Prahova

Un urs a fost ucis cu un TOPOR în Prahova după ce a atacat două persoane

Cele două persoane atacate de urs erau la cules de mere, în grădină, la Măneciu. Oamenii au reacţionat şi au lovit animalul cu un topor în cap, ursul murind la scurt timp.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că medicii au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea primului ajutor, în zona barajului de la Măneciu, unde două persoane au fost atacate de un urs.

„Este vorba despre o femeie de 58 de ani care a suferit escoriaţii multiple pe gambă şi antebraţ drept şi o plagă la glezna dreaptă. Un bărbat de 52 de ani care a suferit escoriaţii a primit îngrijiri la faţa locului”, a declarat Nicolae.

Potrivit acestuia, femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

La rândul său, directorul Direcţiei Silvice Prahova, Dragoş Ciomag, a precizat că în momentul în care au fost atacaţi, oamenii au reacţionat şi se pare că au lovit ursul cu un topor în cap.

„Ursul i-a atacat şi ei i-au dat cu un topor în cap, din informaţiile pe care le am. Ursul a murit ulterior”, a declarat Ciomag.

Acesta a mai spus că la faţa locului se deplasează echipe de jandarmi, poliţişti, cei de la Ocolul Silvic şi reprezentanţi ai DSVSA Prahova pentru a verifica ce s-a întâmplat exact.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici