Una dintre cele două femei rănite grav în accidentul din Dâmboviţa a murit

Una dintre cele două femei rănite în accidentul din Dâmboviţa, internate în comă la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti, a murit, luni, cealaltă victimă fiind în stare gravă, în timp ce a treia femeie rănită, care a rămas la spitalul din Târgovişte, a fost stabilizată.

192 afișări
Imaginea articolului Una dintre cele două femei rănite grav în accidentul din Dâmboviţa a murit

Una din cele două femei rănite grav în accidentul din Dâmboviţa şi aduse la Bucureşti, a murit

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, Georgeta Costache, în vârstă de 59 de ani, a murit, luni, la Spitalul Floreasca, din Capitală, după ce cu o zi în urmă fusese adusă la Bucureşti, împreună cu altă femeie grav rănită în urma accidentului petrecut în satul Gheboaia, comuna dâmboviţeană Finta, când şoferul de 21 de ani al unei maşini a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin o bancă pe care se aflau cinci femei care stăteau de vorbă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma accidentului, două femei de 68 şi, respectiv, 57 de ani, au murit, iar trei au fost grav rănite, acestea fiind duse iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Medicii au decis ulterior ca două dintre paciente, una de de 42 de ani şi alta de 59 de ani, aflate în stare gravă, să fie transferate cu salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Târgovişte la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti. Cea de-a treia femeie rănită, de 34 de ani, a rămas internată la Spitalul din Târgovişte.

"Şoferul, în vârstă de 21 de ani, posesor al permisului auto din 2010, a fost verificat cu aparatul etilotest la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, iar rezultatul a fost «zero», deci nu consumase băuturi alcoolice şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge, conform legislaţiei. Accidentul a fost provocat de viteza excesivă şi pierderea controlului volanului într-o curbă, unde maşina a intrat pe contrasens, de unde a ajuns în banca unde stăteau de vorbă cele cinci femei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Potrivit sursei citate, una din cele două femei transferate la Spitalul de Urgenţă Floresca din Bucureşti, cea în vârstă de 59 de ani, a decedat, cealaltă victimă fiind şi ea în stare gravă la aceeşi unitate medicală.

"A treia femeie rănită, aflată la spitalul din Târgovişte, a fost stabilizată", a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, tânărul de 21 de ani, reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, este în faţa magistraţilor Judecătoriei Târgovişte, care vor analiza propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici